Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

Δώνης: Κοιτάμε τη συνέχεια


Ο Γιώργος Δώνης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ φτιάχνεται από εδώ και πέρα, περιμένοντας βελτίωση από την ομάδα του στη συνέχεια.
Προβληματισμένος για την ήττα που γνώρισε ο ΠΑΟΚ από την Ξάνθη, αλλά και αισιόδοξος ότι ο δικέφαλος θα βρει το δρόμο του, εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης στη διάρκεια της...
...συνέντευξης Τύπου.
Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε και για τον παράγοντα της κόπωσης που έκανε την εμφάνισή του στα πόδια των παικτών του: «Πιστεύω ότι δεν είχαμε την ίδια ένταση με την Πέμπτη. Ετσι όπως κύλησε το ματς, μπορούσαμε να το χάσουμε, αλλά και να το κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο, έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι, στο πίσω μέρος του μυαλού μας είχαμε το ότι κάποια στιγμή θα βάλουμε το γκολ και θα κερδίσουμε. Ομως αυτό δεν έγινε και για το ότι δεν είχαμε αυτή την ένταση, προσπαθείς να δώσεις μια εξήγηση. Στο δεύτερο μέρος περιμέναμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Είχαμε, όμως, αρκετή βιασύνη, στο δεύτερο μέρος βιαζόμασταν με αποτέλεσμα να δίνουμε αρκετές κόντρα επιθέσεις στον αντίπαλο. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες, δεν μπορώ να πω ότι δεν υπήρχε διάθεση, υπήρχε διάθεση αλλά έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι μπορούσαμε να το χάσουμε και να το κερδίσουμε».
Ο Δώνης μίλησε ακόμα:
Για τα αρκετά λάθη του ΠΑΟΚ: «Πάντα όταν μία ομάδα έχει μεγαλύτερη κατοχή μπαλας τα λάθη είναι περισσότερα Τώρα μπορεί σήμερα να ήταν και πιο πολλά, τα περισσότερα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε αρκετά εύκολα λάθος πάσες, αλλά ξαναλέω νομίζω ότι το πιο σημαντικό ήταν πως δεν είχαμε την ένταση που περιμέναμε και η απόδοσή μας δεν ήταν στο επίπεδο που θέλαμε».
Για τη συνέχεια: «Πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας ότι από εδώ και πέρα φτιάχνετε ο ΠΑΟΚ. Θα έρθουν κάποιοι παίκτες όπως ο Κατσουράνης και ο Σίλντενφελντ στο επίπεδο που θέλουμε και θα δουλέψουμε για να αλλάξει και η εικόνα μας. Αλλα παιχνίδια με παρόμοια απόδοση τα κερδίσαμε, αλλά θα βρούμε τον δρόμο μας και θα το ξεπεράσουμε. Είναι κακό το τάιμινγκ, θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα με συνεχή ένταση, ειδικά οι καινούργιοι θα ταλαιπωρηθούν να φτάσουν εκεί».
Τέλος ανέφερε για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να παίξει ρόμβο: «Εάν είμαστε καλά προπονημένοι και οι καινούργιοι μπορούν να ανταποκριθούν πλήρως με βάσει το υλικό που έχουμε αυτή την στιγμή μας ταιριάζει καλύτερα αυτός ο σχηματισμός».

On Sports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr