Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

Ο Σ. Παντελίδης, οι ...τρεις άνεμοι και η προσγείωση στην πραγματικότητα


Έπαιξε το καλύτερό του ποδόσφαιρο τη φετινή περίοδο στη Footballleague σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου και σκόρπισε στους ...τρεις ανέμους την καλύτερη φετινή άμυνα του πρωταθλήματος, αυτή του Απόλλωνα Σμύρνης.
Ονειρεμένο πράγματι ντεμπούτο για τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου. Ένα ντεμπούτο που...
...το ονειρεύονται όλοι οι προπονητές. Κι όμως, ο Σάββας Παντελίδης προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του και στον κόσμο, αλλά και να τους υπενθυμίσει πως ακόμη δεν έχουν πετύχει τίποτα απολύτως.
Τι άλλο μας έκανε εντύπωση από τα λεγόμενα του νέου "ερυθρόλευκου" τεχνικού; Πως δεν ξέχασε να αναγνωρίσει το έργο του προκατόχου του Σούλη Παπαδόπουλου και να κάνει ιδιαίτερη αναφορά σ' αυτό.
Και τι άλλο; Πώς ζήτησε απ' όλους να είναι δίπλα στην ομάδα, όχι μόνο στα καλά, αλλά και στα άτυχα αποτελέσματα που ίσως να έρθουν κάποια από αυτά στο μέλλον.
Η αλήθεια είναι πως ο Σάββας Παντελίδης θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να τους προσγειώσει όλους στην πραγματικότητα.
Η σημερινή εμφάνιση σκόρπισε χαμόγελα και αισιοδοξία στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου που πλέον βλέπουν πως η αγαπημένη τους ομάδα είναι ικανή να πετύχει τη μεγάλη επιστροφή... Φυσικά ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και δύσβατος. Γι' αυτό και ο Σάββας Παντελίδης επιχείρησε να τους κρατήσει όλους στη ...γη.
Χρόνος για πανηγύρια υπάρχει και μάλιστα πολύς. Η αυτοσυγκέντρωση και η προσγείωση στην πραγματικότητα είναι αναγκαίες όσο ποτέ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή στον Ολυμπιακό Βόλου.

πηγή: Goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr