Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

Εθνικός Γαζώρου-Εργοτέλης 0-1


Μεγάλη νίκη για τον Εργοτέλη με 0-1 μέσα στις Σέρρες επί του Εθνικού Γαζώρου, χάρη σε γκολ του Πίτσου. Καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι παίκτες του Γκόγκιτς, πήραν μια τεράστια νίκη που τους αποσπά στην κορυφή της βαθμολογίας.
Δίχως εκπλήξεις βάσει των απουσιών που έχει ήταν η ενδεκάδα του Εργοτέλη, με τερματοφύλακα τον Αθανασίου, δεξί μπακ τον Ρέντζα, αριστερό τον Πίτσο και στόπερ τους Σαρρή και Γιοβάνοβιτς. Στη μεσαία γραμμή...

...ήταν οι Μπουχαλάκης και Ουέλιγκτον, με τον Ρομάνο εμπρός τους, ενώ στα άκρα της επίθεσης ήταν οι Χαντί και Λαμπίν, με τον Ζάχορα στην κορυφή.
Από την άλλη πλευρά ο Εθνικός Γαζώρου είχε τερματοφύλακα τον Βαλσαμάκη, δεξί μπακ είναι ο Κοσμίδης, αριστερό Νίρλας και στόπερ οι Κατσαβάκης και Καπίας. Αμυντικά χαφ ήταν οι Σαββίδης και Γεωργιάδης, ο Αλεξάνδροβιτς αριστερά τους στη μεσαία γραμμή, ο Μαχαιρούδης δεξιά και οι Κωνσταντινίδης, Φελίπε στην επίθεση.
ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Μοιρασμένο παιχνίδι από το οποίο απουσιάζει η μεγάλη φάση, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο των Σερρών. Οι δύο ομάδες προσπαθούν να επιβάλουν το δικό τους ρυθμό, αλλά χωρίς να το έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής, με πολλά λάθη εκατέρωθεν.
10' Σέντρα του Ζάχορα από την αριστερή πλευρά, η μπάλα θα περάσει παράλληλα από το τέρμα του Βαλσαμάκη, αλλά δεν βρίσκεται παίκτης του Εργοτέλη εκεί παρά μόνο ο Κοσμίδης που διώχνει.
18' Σουτ χωρίς τύχη από τον Φελίπε Ντε Πάουλα, η μπάλα θα περάσει ψηλά άουτ.
19' Ο Λαμπίν απο αριστερά θα περάσει τον Κατσαβάκη, όμως η σέντρα που θα κάνει θα καταλήξει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Εθνικού Γαζώρου.
24' Κεφαλιά του Μαχαιρούδη, θα μπλοκάρει προ του Φελίπε ο Αθανασίου.
27' Ο Γεωργιάδης θα κάνει την κάθετη πάσα προς τον Κωνσταντινίδη που έφευγε μόνος του, για να βγει όμως και να μπλοκάρει τη μπάλα ο Αθανασίου.
28' Σέντρα του Ρομάνο προς τον Ζάχορα, αυτός θα κάνει την κεφαλιά για να μπλοκάρει ο Βαλσαμάκης.
30' Καλό διαγώνιο ευθύβολο σουτ από τον Πίτσο, η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Και οι δύο ομάδες δείχνουν διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, κάτι όμως που δεν τους έχει "βγει" ακόμα. Ο κακός αγωνιστικός χώρος από τη μια, το κρύο από την άλλη, αλλά και οι καλή αμυντική λειτουργιά των δύο μονομάχων, έχουν κρατήσει το θέαμα στη μετριότητα.
33' Κίτρινη κάρτα στον Καπία για χέρι.
34' Απευθείας κτύπημα φάουλ του Ζάχορα, η μπάλα θα φύγει σύριζα άουτ από το κάθετο δοκάρι του Βαλσαμάκη.
39' Ο Ρέντζας θα περάσει μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, όμως πριν προλάβει να κάνει το σουτ θα βάλει την προβολή ο Κατσαβάκης και θα διώξει τη μπάλα.
44' Με φάουλ ο Ρομάνο θα φέρει τη μπάλα μέσα στην περιοχή του Εθνικού Γαζώρου, για να διώξει ο Καπίας προ του προωθημένου Γιοβάνοβιτς.
Χωρίς καθυστερήσεις το πρώτο μέρος.
ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
Σε ένα μοιρασμένο από πλευρά κατοχής μπάλας πρώτο ημίχρονο, ο Εργοτέλης δείχνει μεγαλύτερη διάθεση και έχει κάνει περισσότερες τελικές προσπάθειες, χωρίς όμως κάποια απο αυτές θα θεωρηθεί ως κλασσική χαμένη ευκαιρία. Οι παίκτες του Γκόγκιτς δείχνουν να ελέγχουν την αναμέτρηση, ενώ ο Αθανασίου δεν έχει δεχθεί ιδιαίτερη πίεση. Αν συνεχιστεί η ίδια εικόνα στο δεύτερο μέρος, είναι το κλασσικό παιχνίδι όπου αν υπάρξει νικητής θα είναι αυτός που θα βάλει πρώτος γκολ.
ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
Δίχως αλλαγές οι δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος, συνεχίζουν με τους ίδιους παίκτες με τους οποίους ξεκίνησαν την αναμέτρηση.
47' Κίτρινη κάρτα στον Γιοβάνοβιτς για φάουλ στον Μαχαιρούδη.
52' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Έπειτα απο κόρνερ του Λαμπίν, ο προωθημένος στην περιοχή των γηπεδούχων Πίτσος με κεφαλιά θα κάνει το 0-1.
56' Πρώτη αλλαγή στην αναμέτρηση για τους γηπεδούχους με τον Σωτήρη Κωνσταντινίδη να μπαίνει στον αγώνα αντί του Γεωργιάδη.
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον Εργοτέλη που πέτυχε το γκολ που τον έβαλε μπροστά στο σκορ, έκτοτε όμως οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που έχουν κερδίσει χώρους στον αγωνιστικό χώρο, δίχως όμως να έχουν κάνει κάποια σημαντική ως τώρα προσπάθεια.
65' Αλλαγή για τον Εργοτέλη, με τον Λαμπίν να βγαίνει από τον αγώνα και στη θέση του να περνά ο Κοζορώνης.
70' Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης θα περάσει μέσα στα καρέ του Εργοτέλη, ο Πίτσος θα τον κόψει, με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι, αλλά τον Σκουλά να αφήνει τον αγώνα να συνεχισθεί.
74' Δεύτερη αλλαγή για τον Εθνικό Γαζώρου με τον Χαριτίδη να μπαίνει στον αγώνα αντί του Κοσμίδη.
76' Κίτρινη κάρτα στον Νίρλα.
79' Αλλαγή για τον Εργοτέλη, ο Γεωργίου θα περάσει στον αγώνα αντί του Μπουχαλάκη, ενώ και ο Π. Δηλμέρης θα κάνει διορθωτική κίνηση με τον Νίρλα να αφήνει τη θέση του στον Μερεσιώτη.
Απουσιάζει η μεγάλη φάση από το γκολ του Εργοτέλη και μετά, με την Κρητική ομάδα να ελέγχει τον αγώνα και τον Γκόγκιτς θα θωρακίζει το κέντρο του, ώστε να κρατάνε τη μπάλα οι παίκτες του και να πιέζουν για ένα ακόμα γκολ, αλλά να ανακόπτουν και τις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων.
85' Καλή φάση για τους γηπεδούχους μετά το κόρνερ του Χαριτίδη και την κεφαλιά του Καπία που μπλόκαρε ο Αθανασίου.
86' Τελευταία αλλαγή για τον Εργοτέλη με τον Χαντί να αφήνει τη θέση του στον Ευαγγέλου.
89' Κίτρινη κάρτα στον Πίτσο.
90' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη για να "κλειδώσει" τη νίκη, όταν έπειτα απο πάσα του Ρομάνο ο Ουέλιγκτον μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε το αριστερό σουτ για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις.
91' Κίτρινη κάρτα στον Χαριτίδη.
93' Νέα σημαντική φάση για τον Εργοτέλη με τον Γεωργίου απο αριστερά να κάνει το σουτ και τον Βαλσαμάκη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
93' Κίτρινη κάρτα στον Αλεξάνδροβιτς.
Σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μια σκληροτράχηλη και αξιόμαχη ομάδα, ο Εργοτέλης παίζοντας έξυπνα και ψυχωμένα πήρε μια μεγάλη νίκη που του έδωσε "αέρα" 3 πόντων στην κορυφή της βαθμολογίας.
ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Εθνικός Γαζώρου (Π. Δηλμπέρης): Βαλσαμάκης, Κοσμίδης (74' Χαριτίδης), Κατσαβάκης, Καπίας, Νίρλας, (79' Μερεσιώτης) Σαββίδης, Αλεξάνδροβιτς, Γεωργιάδης (56' Κωνσταντινίδης Σωτ.), Μαχαιρούδης, Κωνσταντινίδης Βας., Φελίπε.
Εργοτέλης (Α. Γκόγκιτς): Αθανασίου, Σαρρής, Ρομάνο, Χαντί (86' Ευαγγέλου), Μπουχαλάκης (79' Γεωργίου), Γιοβάνοβιτς, Ζάχορα, Πίτσος, Ρέντζας, Ουέλιγκτον, Λαμπίν (65' Κοζορώνης).

πηγή: Κρήτη ΣΠΟΡ FM 87,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr