Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012

Η γιορτή της ΑΕΛ και το μήνυμα του Πηλαδάκη


Παρά την κακοκαιρία, με επιτυχία διεξήχθη η γιορτή της Λάρισας, στο “Vissini Store” και το “Pre-Game & Ticket House, ενώ ο Κώστας Πηλαδάκης έστειλε μήνυμα ενότητας.
Το παρών έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, που μοίρασαν δώρα στους μικρούς και μεγάλους φίλους της ΑΕΛ. Ο προπονητής, Μιχάλης Ζιώγας, ο αρχηγός, Κώστας Νεμπεγλέρας, και ο...
... Γενικός Διευθυντής, Λουκάς Σάββα, με ξεχωριστό χαιρετισμό έστειλαν το μήνυμα για υγεία, δύναμη και ενότητα για το καλό της ομάδας. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και το μήνυμα του προέδρου Κώστα Πηλαδάκη, που ανέγνωσε η παρουσιάστρια της εκδήλωσης Βιβή Κάραλη.
Αναλυτικά το μήνυμα του προέδρου της Λάρισας:
«Καταρχήν, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους της ΑΕΛ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας και βρίσκονται σήμερα μαζί μας. Η σημερινή εκδήλωση δεν είναι μια απλή γιορτή με την στενή έννοια του όρου. Είναι μια ευκαιρία για μια διαφορετική επαφή της ομάδας με τον κόσμο της χωρίς το άγχος και την πίεση των αγώνων. Είναι, επίσης, μια ευκαιρία για να πάρουμε και να δώσουμε όση θετική ενέργεια μπορούμε και ταυτόχρονα να αντλήσουμε από αυτή την αμφίδρομη σχέση δύναμη για τη συνέχεια.
Περισσότερο απ’ όλα, όμως, θα ήθελα η σημερινή γιορτή να στείλει σε όλους τους φίλους της ΑΕΛ το μήνυμα της ενότητας. Είναι σημαντικό να ξέρουμε και να νιώθουμε ότι μπροστά στο καλό της ΑΕΛ μπορούμε να παραμερίζουμε τις οποίες διαφωνίες και να ενώνουμε τη δική μας προσπάθεια μέσα στο γήπεδο με τη δική σας φωνή στην κερκίδα. Η σεζόν είναι μεγάλη και το 2013 δεν θα είναι μια εύκολη χρονιά. Αν, όμως, παραμείνουμε ενωμένοι και λειτουργούμε όλοι βάζοντας την ομάδα πάνω από τους εαυτούς μας, αισιοδοξώ ότι κάτι καλό θα πετύχουμε.
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και δύναμη…».

πηγή: On Sports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr