Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Φέτελ: Η ιστορία δεν τελειώνει


Τι και αν ο Σεμπάστιαν Φέτελ κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη σεζόν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1; Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull με δηλώσεις του «υποσχέθηκε» ακόμη μεγαλύτερα πράγματα από αυτά που έχει καταφέρει ενόψει της νέας σεζόν. Παράλληλα δήλωσε χαρούμενος και αφοσιωμένος στη Red Bull, ξεκαθαρίζοντας πως δεν σκέφτεται καμία άλλη ομάδα.
«Η επόμενη πρόκληση; Πρώτα από όλα πρέπει να το απολαύσω τώρα. Έχω προσπαθήσει να εξηγώ όλη την ώρα ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να ζεις το παρόν. Δεν θέλω να ...
...ασχολούμαι με την επόμενη σεζόν. Είμαι χαρούμενος αυτή τη στιγμή και θέλω να περάσω καλά με τα παιδιά και να ανανεώσω τις μπαταρίες μου. Ήταν μια σκληρή, μακριά σεζόν και θέλω να επιστρέψω σε φόρμα τον επόμενο χρόνο. Αλλά είμαι με την ομάδα.
Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2014 και είμαι πολύ χαρούμενος με ό, τι έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής και δε νομίζω ότι η ιστορία έχει τελειώσει. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος και εξαιρετικά αφοσιωμένος να δώσω όλα όσα έχω τα επόμενα χρόνια που θα είμαι μαζί τους. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος να σκέφτομαι άλλη ομάδα ή κάτι άλλο. Είμαι πολύ χαρούμενος στη θέση που είμαι επειδή είναι απίστευτο αυτό που έχουμε καταφέρει», ήταν τα λόγια του 25χρονου Γερμανού πιλότου.

Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr