Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Το τελευταίο αντίο του Ολυμπιακού Β. στον Μ.Σπάνια


Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι και συγγενείς στον αδικοχαμένο φίλαθλο του Ολυμπιακού Βόλου, Μάκη Σπάνια. Τη νεκρώσιμη ακολουθία, που έλαβε χώρα στον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου, παρακολούθησαν εκατοντάδες άνθρωποι που με πρόσωπα "τσαλακωμένα" από τον πόνο αδυνατούσαν να πιστέψουν πως αυτό το γελαστό παιδί δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.
Κι ενώ σε άλλες κηδείες το χρώμα που κυριαρχεί είναι το μαύρο, στο τελευταίο αντίο προς τον 26χρονο οπαδό του Ολυμπιακού Βόλου το χρώμα που...

... κυριαρχούσε ήταν το κόκκινο.
Και οι πιο ψύχραιμοι «έσπασαν» όταν βγαίνοντας το τυλιγμένο με την ερυθρόλευκη σημαία, φέρετρο, από την εκκλησία, οι φίλοι του με δάκρυα στα μάτια φώναξαν συνθήματα για τελευταία φορά παρέα με την ψυχή του πετάλου, Μάκη Σπάνια.
Η αυτοκινητοπομπή που ξεκίνησε από τον Άγιο Κωνσταντίνο, πέρασε απ' όλα τα αγαπημένα στέκια του Μάκη, ΕΑΚ, σύνδεσμος φιλάθλων Ολυμπιακού Β. «Austrian Boys", Πανθεσσαλικό πριν κατευθυνθεί στην τελευταία του κατοικία.
Το τελευταίο αντίο συνοδεύτηκε μ' ένα παρατεταμένο χειροκρότημα και με μία υπόσχεση προς τον αδερφό τους, πως θα ζει για πάντα στην καρδιά τους και θα τους συντροφεύει συνεχώς στα πέταλα των γηπέδων.

Goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr