Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

Κατίδης:Με ήθελε η ΑΕΚ

 
Ο Γιώργος Κατίδης υποστήριξε ότι όλες οι μεγάλες ελληνικές ομάδες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ωστόσο εκείνος προτίμησε την ΑΕΚ προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του... ...Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM 94,6", o νεοαποκτηθείς επιθετικός της "Ένωσης" εξέφρασε την πίστη ότι θα αντεπεξέλθει στις προσδοκίες των φίλων της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην προοπτική του εξωτερικού.
Συγκεκριμένα ο Γιώργος Κατίδης μίλησε:
Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: "Δεν ήρθα σε μια οποιαδήποτε ομάδα, ήρθα στην ΑΕΚ. Είχα την ανάγκη να νιώσω σημαντικός, να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που πήρα αυτή την απόφαση".
Για την προοπτική του εξωτερικού: "Για έναν παίκτη της ηλικίας μου το εξωτερικό είναι όνειρο. Θα ήθελα όμως να είμαι πιο έμπειρος όταν θα πάω. Αν έφευγα τώρα, πιστεύω ότι δεν θα ήμουν ακόμα έτοιμος να παίξω σε ένα ξένο πρωτάθλημα".
Για το λόγο που προτίμησε την ΑΕΚ: "Είχα προτάσεις από όλες τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα. Επέλεξα να έρθω όμως στην ΑΕΚ -όχι μόνο γιατί είχα πολλούς γνωστούς σε αυτή, αλλά και γιατί οι άνθρωποί της έδειξαν ότι με ήθελαν περισσότερο".
Για το αν θα αντέξουν την πίεση τα πολλά νέα παιδιά στο πρωτάθλημα: "Η δουλειά που γίνεται τα τελευταία δυο χρόνια στις μικρότερες ηλικίες εγγυάται ότι τα παιδιά δεν θα έχουν πρόβλημα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι καλύτεροι και θα το δει αυτό ο κόσμος". Για το αν είναι βαρύ φορτίο η αγάπη του κόσμου: "Όχι, δεν το βλέπω έτσι. Πιστεύω ότι θα αντεπεξέλθω στις προσδοκίες των φίλων της ΑΕΚ και ελπίζω να είναι δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια. Ο κόσμος πιστεύει σε εμένα και τον ευχαριστώ πολύ. Να ξέρει ότι θα δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε για να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας και την ΑΕΚ". Για το παιχνίδι της πρεμιέρας: "Αν σκεφτείς ότι ο Αστέρας είχε τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια στα πόδια του πριν το παιχνίδι, νομίζω ότι σταθήκαμε πολύ καλά. Δεν τους αφήσαμε περιθώρια στο γήπεδο, ήμασταν πολύ καλύτεροι και το αποτέλεσμα μας αδικεί. Στο ποδόσφαιρο, όμως, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος".

Contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr