Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Οι εκλεκτοί του Ζαρντίμ στην Ολλανδία


Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν «έκοψε» κανέναν ενόψει της αναχώρησης του Ολυμπιακού για το Έρμελο.
Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν τη Δευτέρα (30/07) το απόγευμα για τελευταία φορά πριν φύγουν το πρωί της Τρίτης (31/07) για το Έρμελο και ο Πορτογάλος διέψευσε όσους περίμεναν ότι θα «έκοβε» κάποιον παίκτη. Έτσι, ο μόνος που δεν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία είναι ο Φουστέρ, καθώς γεννάει η γυναίκα του.
Οι παίκτες δούλεψαν και τόσο στη φυσική τους κατάσταση όσο και στην τεχνική. Έκαναν πολλές ασκήσεις με την μπάλα στα πόδια, δίνοντας έμφαση στον σωστό έλεγχό της, σε διάφορες ταχύτητες.
Στη συνέχεια έκαναν και ασκήσεις κατοχής της μπάλας, σε μικρό χώρο. Άμυνα-επίθεση, σε μία προσπάθεια να διατηρήσουν την μπάλα ...
...στα πόδια τους, οι μεν και να την κλέψουν, οι δε.
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα και τακτική. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε γκρουπ και έπαιξαν διπλό σε μικρό χώρο, με τερματοφύλακες. Όσοι δεν συμμετείχαν στο «διπλό» έκαναν ασκήσεις στα τελειώματα των φάσεων. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές άλλαξαν, ώστε όλοι να λάβουν μέρος σε όλες τις ασκήσεις.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν στο Έρμελο της Ολλανδίας. Την αποστολή απαρτίζουν οι Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Ντιελνά, Σιόβας, Ζαραδούκας, Ποτουρίδης, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Τοροσίδης, Τάτος, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Σουμπίνιο, Μανιάτης, Φέισα, Φετφατζίδης, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μιραλάς, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης, Γκρέκο.
Η αποστολή αναχωρεί το πρωί (10:40) από το «Ελευθέριος Βενιζέλος]]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr